تحلية باردة و خفيفة 

12:41 ص


11351169_1438367886468332_701867259317955820_n


reactid=".9.1:4:1:$comment753671434750041_753762274740957:0.0.$right.0.$left.0.0.1.$body.$comment-body.0.3.0.$end:0:$text2:0" style="border: 0px none; list-style: none; margin: 0px; outline: none; padding: 0px;">الطبقة الاولي / بسكويت السادة أي نوع عادي تطحنيه وتخلطيه بشوية زبدة سايحة وعلبة قشدة لحد مايتماسك معاك وتبسطيه في قالب التشيز كيك
الطبقة الثانية / كاسترد تحضر وتجهزيها بطريقتنا العادية بس تكون غليظة شويةوانا ضفتلها كاكاو عشان هي لونها بني غامق صبيها فوق طبقة البسكوي و نتركها تبرد

reactid=".9.1:4:1:$comment753671434750041_753762274740957:0.0.$right.0.$left.0.0.1.$body.$comment-body.0.3.0.$end:0:$text6:0" style="border: 0px none; list-style: none; margin: 0px; outline: none; padding: 0px;">الطبقة الثالثة/ عبارة عن كريم شانتيه حطيتها في قمع التزيين وزينت فوق الكاستردا بيها
وبعدين حطيتها في الفريز لعند ماتماسكت وقصيتها وزينتها بالشوكولا مبروشة و الف صحة حبيباتي

شارك الموضوع

مواضيع ذات صلة